Zanima me...

REZERVACIJA
Termine rezervirate najmanj 20 dni pred zabavo.

TEMATIKA
Tematiko rojstnodnevne zabave si izberete sami ali vam jo predlagamo mi. Pri nas so vse ideje dobrodošle. Na dogovorjeno tematiko izdelamo vabila, dekoracijo in izberemo priljubljene igre ali delavnico.

VABILA
Pri Rompompomu izdelujemo personalizirana vabila, po katerih smo prepoznavni in unikatni. Za vas lahko izdelamo moderna in lična vabila s sliko otroka ali detajlom iz tematike. 

PRIHOD
Na rojstnodnevno zabavo pride slavljenec 15 minut prej, ostali obiskovalci pa ob uri.

TRAJANJE
Animacije trajajo 2 uri. V primeru rojstnega dne z daljšo delavnico se lahko čas trajanja podaljša na 2,5 ali 3 ure. Igralnico zapustite največ 15 minut po koncu animacije.

HRANA IN PIJAČA
Za prigrizke, ostalo hrano in pijačo poskrbite sami ali pa za vse poskrbimo mi. Če se odločite, da boste hrano in pijačo prinesli sami, to storite 15 min pred začetkom zabave. Priporočamo vodo, jabolčni sok ali ledeni čaj. Za plastičen pribor (kozarci, krožniki, vilice) poskrbimo mi. V bližnji pizzeriji lahko naročite pizze, kjer poskrbijo, da hrano dostavijo ob dogovorjeni uri v našo igralnico. Če se odločite za drobne prigrizke, odsvetujemo kokice in suho sadje. 

TORTA
Za torto in pribor za rezanje torte lahko po predhodnem dogovoru (najmanj en teden pred zabavo) poskrbimo mi. Lahko pa prinesete torto s seboj. Če imate svojo torto, jo prinesete 15 min pred začetkom zabave.

ALERGIJE
Obvezno sporočite vsako morebitno alergijo in posebnosti otrok, da bomo na naši zabavi ali delavnici na to posebej pozorni.

STARŠI
Starša otroka sta seveda lahko na zabavi prisotna. Pri nas smo mnenja, da se tako animirane zabave odlično izpeljejo samo z otroki, starši pa ste v tem času lahko brez skrbi in se v miru odpravite na klepet ob kavici.

PLAČILO
Plačilo se opravi takoj po opravljeni storitvi, torej po koncu zabave.

Kontakti

ROMPOMPOM
Likovna šola Snežana Art
Snežana Petrović Sudarić, s.p.
Cesta Borcev 1

6000 KOPER


Email: info@rompompom.si ali p.sneza@gmail.com